Prinsenstad-toernooi

Sponsors

Een weekendtoernooi van deze omvang is alleen mogelijk dankzij deze sponsors:

Administratie & Advies Westland (hoofdsponsor)
DSC is zeer verheugd dat het bedrijf Administratie & Advies Westland dit jaar ons toernooi wil sponsoren. Administratie & Advies Westland verzorgt sinds 1992 op zelfstandige basis zowel voor ondernemers als particulieren administratieve dienstverlening en fiscaal advies in de regio Westland/Den Haag.

Zie: http://www.aawestland.nl/


Rob Brunia Fonds
In januari 2005 overleed vrij onverwacht Rob Brunia. En van Robs belangrijkste verdiensten voor het jeugdschaak was zijn aanwezigheid op toernooien, door het hele land en zelfs daarbuiten. Op bijna ieder NK (rapid, open, gesloten) of belangrijk jeugdtoernooi was hij te vinden aan een analysetafel, niet alleen voor zijn ‘eigen’ pupillen, maar voor iedereen die graag wat wilde analyseren of leren.

Het Rob Brunia Fonds heeft tot doel om in de nagedachtenis van Rob zijn actieve werk in de jeugdschaakwereld voort te zetten, of althans daar een stimulans en een bijdrage aan te geven. Het Rob Brunia Fonds wordt mede mogelijk gemaakt door Adviesbureau Schrijvers.

Grotius College
Het Grotius College is de openbare school voor voortgezet onderwijs voor Delft en omgeving. De school biedt een breed spectrum aan onderwijs- en ontwikkelingsmogelijkheden in twee goed verzorgde en ingerichte schoolgebouwen. De schoolgebouwen zijn goed bereikbaar en liggen in een veilige omgeving.

Zie: www.grotiuscollege.nl

Zonderland Fotografie
Als fotograaf is Herman Zonderland op uiteenlopende terreinen werkzaam. Zijn opdrachtgevers zijn divers, maar ook de onderwerpen die hij voor hen fotografeert, zijn erg verschillend.

Zijn klantenbestand bestaat uit uitgevers, kunstenaars, musea, reclamebureaus, overheden en bedrijven. Hij werkt voor hen op locatie n in zijn eigen fotostudio.

Zie www.zonderland.nl

Haagse Schaakbond
De Haagse Schaakbond (HSB) is een regionale schaakbond die onder andere de regionale schaakcompetitie voor de haagse regio organiseert. De HSB heeft belangenloos extra schaakmateriaal en -stukken beschikbaar gesteld voor dit toernooi.

Zie www.haagseschaakbond.nl

Sponsors

AAW Administratie & Advies Westland

Grotius College

Rob Brunia Fonds

Zonderland Fotografie

Haagse Schaakbond

de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-800 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap