Delftse SchaakSite

Disclaimer

De informatie en gegevens (inhoud) die de website van de Delftsche SchaakClub (DSC), te weten www.delftseschaaksite.nl, bevat wordt verzorgd door de DSC en mag alleen voor informatieve doeleinden worden gebruikt.

DSC probeert de inhoud nauwkeurig en betrouwbaar weer te geven, maar DSC kan de nauwkeurigheid, geldigheid en betrouwbaarheid van de inhoud niet garanderen.

Alle inhoud wordt verzorgd zoals deze is weergegeven. Het gebruik van de inhoud, en alle gevolgen van dat gebruik, zijn volledig ter verantwoording van de gebruiker. Informatie op deze site kan en kan niet even actueel zijn als het moment van uw inzage. DSC heeft geen verplichting tot het actualiseren en onderhouden van de informatie, verslaggeving of uiteenzettingen op de site.

De gebruiker zal altijd verantwoordelijk blijven voor het nemen van voorzorgsmaatregelen tegen virussen, wormen en andere externe invloeden.

DSC verzorgt tevens externe koppelingen naar andere websites. DSC houdt zich in het geheel niet bezig met de inhoud van andere websites die u kunt inzien via de website van DSC. DSC heeft geen controle over de inhoud van deze websites, en kan de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van geen van de informatie die u via externe koppelingen inziet garanderen.

De informatie op de DSC-website kan periodiek en zonder voorafgaande waarschuwing worden gewijzigd.

de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2023 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap