Delftse SchaakSite - Interne competitie van de Delftsche SchaakClub

Test met totale stand van de competitie

Ik heb op de site zojuist een nieuwe pagina gepubliceerd onder het menu van de interne competitie. De pagina is te benaderen via het menu en dan "Stand (test)" en ook als je klikt op de interne competitie vind je de pagina via "interne stand".

Deze nieuwe pagina bevat een overzicht van alle gespeelde ronden, met uitslagen, standen, absenties etc.. Om de pagina te kunnen benaderen is het wellicht nodig om de cache van je browser te legen. Mocht je hem niet zien klik dan even op ctrl + f5.

Het doel van de pagina is om de interne competitie inzichtelijker te maken voor iedereen. Het is in de toekomst mogelijk om te kijken waar je punten vandaan komen, of je absenties goed bijgehouden zijn en om in een oogopslag te zien hoe jouw competitie is verlopen.

De pagina gebruikt nu nog default opmaak en past dus niet binnen de huisstijl van DSC. Dat is iets waar ik in de nabije toekomst nog aandacht aan ga besteden. Mijn idee is dat deze pagina op termijn de tussenstand pagina gaat vervangen.

De laatste tijd kost het mij, met alle andere dingen waar ik mee bezig ben, steeds meer energie om de tijd te nemen om de standaard administratieve handelingen van de interne competitie te doen. Zeker in de periode met Prinsenstadvoorbereidingen nu resulteert dat in een grote achterstand met het publiceren van de standen. Met deze nieuwe pagina wordt publicatie voor mij een stuk eenvoudiger en ik hoop zo ook voor toekomstige wedstrijdleiders het werk makkelijker te maken.

Een directe link naar de nieuwe pagina is hier te vinden: Interne Competitie

er zijn 2 reacties: lees | reageer


de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2024 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap