Delfts Schaakforum » DSC Forum » Externe competitie » Seizoen 2004-2005 » DSC7 Op de valreep weer een nipte winst
print pagina | stuur door | voeg onderwerp toe aan favorieten
Author
Post « vorig onderwerp | volgend onderwerp »
Nico Nico is a Male
DSC-lid


geregistreerd: 26-01-2003
aantal berichten: 15

DSC7 Op de valreep weer een nipte winst Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Tegen WSC 5 uit ging het team voortvarend van start met een vlotte winst van invaller Paul van Riet (bord 6). Ook op de overige borden zag het er goed uit in het begin van de avond.

Maar toen, met nog een half uur te gaan, keerden de kansen. Kees Huijgen op bord 1 stond materieel slechter, Kees Korving op bord 2 remiseerde in een gewonnen stand, Leonie Beck op bord 3 dreigde in een gewonnen stand onder de voet te worden gelopen, Nico 't Hoen op bord 4 was in een remisestelling beland, Bart Vlasblom op bord 5 stond gelijk maar was in hevige tijdnood beland, René Torenstra op bord 7 stond positioneel slechter en Simon Dirkse op bord 8 speelde remise.

Bij deze stand van 1-2 voor ons, maar met een slecht gevoel over de afloop, ging Nico forceren. Hij kwam in een heftige tijdnood en zag daardoor niet dat Bart won en de overige remise speelden (2˝-4˝). Nico verloor zijn dame, ging door de vlag en gaf gefrustreerd zijn tegenstander een hand.

Met drie overwinningen van 4˝-3˝ en een verlies van 4˝-3˝ bezet DSC7 de vierde plaats. En blijft vermoedelijk behouden voor de 2e klasse HSB.

This post has been edited 2 time(s), it was last edited by Corniel on 15-12-2004 at 18:50.

15-12-2004 18:19 Nico is offline Search for Posts by Nico Add Nico to your Buddy List
Corniel Corniel is a Male
webcommissie
geregistreerd: 28-01-2002
aantal berichten: 4426

Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Gefeliciteerd. (Wil je in het vervolg alleen wel eerst controleren of er niet al een draad bestaat over een wedstrijd? Knipoog)

__________________
stukken in het gras

ik zag stukken in het gras - en paarden grazen
en een zwarte dame
ik hoopte - dat jij het was

15-12-2004 18:50 Corniel is offline Send an Email to Corniel Homepage of Corniel Search for Posts by Corniel Add Corniel to your Buddy List
Torenstra jr. Torenstra jr. is a Male
webcommissie
geregistreerd: 29-11-2002
aantal berichten: 1718

Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Kennelijk was het in het denksportcentrum koud


 


Maar ook bij WSC hadden ze bedacht dat bijzondere tactieken nuttig waren. Het was eerst zo koud dat sommigen met winterjas aan speelden; later was het zo warm dat alles weer uit kon.


 

__________________
http://inargenti.nl voor mijn muziek

16-12-2004 07:46 Torenstra jr. is offline Send an Email to Torenstra jr. Homepage of Torenstra jr. Search for Posts by Torenstra jr. Add Torenstra jr. to your Buddy List
 
Go to:

Powered by Burning Board Lite 1.0.1 © 2001-2004 WoltLab GmbH Nedstat Basic - Gratis web site statistieken. Eigen homepage website teller