Delfts Schaakforum DSC Forum Algemeen [DSC] Sebastiaansbrug naast denksportcentrum afgesloten
print pagina | stuur door | voeg onderwerp toe aan favorieten
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Author
Post vorig onderwerp | volgend onderwerp
Untagonklik Untagonklik is a Male
dsc intern wedstrijdleider
geregistreerd: 07-03-2002
aantal berichten: 3264

Sebastiaansbrug naast denksportcentrum afgesloten Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

De Sebastiaansbrug (de brug tussen het centrum van Delft en de TU Delft-wijk, naast het duWo Denksportcentrum) is afgesloten. De brug wordt vervangen door een nieuwe brug, die naar verwachting begin 2020 gereed is.

Dit kan betekenen dat je moet omrijden, zowel met de auto als met de fiets. Kom je met de auto vanaf de A13 naar DSC, dan is de makkelijkste route via de afslag Delft Noord (afslag 8). Rijd vervolgens via de Vrijenbanselaan en Phoenixstraat naar de Zuidwal en vervolgens naar het denksportcentrum aan de Zusterlaan. Parkeren kan dan in de betaalde parkeergarage aan de Zuidwal.

Wil je gratis parkeren dan kan dat enkel in de TU-wijk. Dan neem je de afslag Delft (afslag 9). Locaties staan vermeld op de pagina over parkeren. Let echter altijd goed op de borden; i.v.m. de werkzaamheden kan parkeerbeleid lokaal gewijzig zijn. Vanuit de TU-wijk kan je via de Hambrug, ten westen van de afgesloten Sebastiaansbrug, naar het denksportcentrum lopen.

Voor alle informatie over de omleidingen kun je terecht op www.delft.nl/sebastiaansbrug en https://www.delft.nl/wonen/parkeren-en-v...rug/omleidingen.
Kom je met de bus, kijk dan op 9292.nl of de afsluiting iets betekent voor jouw route of bekijk de informatie bij je vervoerder.

__________________
Doch dyn plicht en lit de lju mar rabje.

This post has been edited 6 time(s), it was last edited by Untagonklik on 15-07-2019 at 15:15.

17-02-2019 15:11 Untagonklik is offline Send an Email to Untagonklik Search for Posts by Untagonklik Add Untagonklik to your Buddy List
 
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Go to:

Powered by Burning Board Lite 1.0.1 2001-2004 WoltLab GmbH Nedstat Basic - Gratis web site statistieken. Eigen homepage website teller