OGD Rapid SchaakToernooi

Zevende OGD Rapid Schaaktoernooi

Zaterdag 20 september vond voor de zevende maal een zeer geslaagde versie van het OGD Rapid Schaaktoernooi plaats, georganiseerd door het Schaakcollectief Jan Timman.

Het werd een rapidtoernooi met een gespreide bezetting van 50 enthousiaste huisschakers en fanatieke clubschakers door elkaar heen. Het kwam de gezelligheid zeker ten goede.


 


Als uiteindelijke winnaar kwam Jan-Willem de Jong uit ’s-Gravenzande naar voren (zie foto). De zeer aardige geldprijs werd gedeeld met Johan Quist die een zelfde aantal punten behaalde. Ook voor de derde prijs twee kandidaten: Liem en Van Leeuwen.

De barbecue halverwege was weer een succes, niet in de laatste plaats door het mooie weer. Arthur Bol zorgde voor een lekker sateetje en maakte er een perfecte maaltijd van.

Als beste OGD medewerker kwam Quirinius van Dorp uit de bus, met een verdienstelijke score van 5 uit 7 en niet te vergeten ongeslagen! Beste vrouwelijke deelneemster was Caroline Reedijk-Slingerland die zelfs even leek af te stevenen op de overwinning. In een spannende partij tegen Liem moest zij echter het onderspit delven.

de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2023 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap