OGD Rapid SchaakToernooi

Zesde OGD Rapid Schaaktoernooi

Zaterdag 14 september vond voor de zesde maal een zeer geslaagde versie van het OGD Rapid Schaaktoernooi plaats, georganiseerd door het Schaakcollectief Jan Timman.

Voor een rapidtoernooi met 7 ronden Zwitsers met één groep van zowel club als huisschakers was het een erg sterk bezet toernooi.

Als winnaar kwam Joost Hoogendoorn naar voren, die met 6½ uit 7 ongeslagen bleef. Op een gedeelde tweede plaats eindigden Knoppert en E. Cekro.


 


Favoriet Maarten Solleveld viel met zijn vierde plaats net buiten de prijzen. Laatstgenoemde wist wel als enige een remise tegen Hoogendoorn te forceren.

Het avondtoernooi, met een deelnemersaantal van 72, had dit jaar extra sfeer. De organisatie had uitgepakt met een heuse barbecue in de pauze. Rens Sliedrecht zorgde voor een lekker sateetje en maakte er een perfecte maaltijd van. Ook het cafe bezoek na afloop geeft aan dat dit toernooi eigenlijk onmisbaar is geworden voor iedereen die zijn zaterdagavond nuttiger dan plaatsnemen voor de buis wil doorbrengen.

Als beste OGD medewerker kwam Quirnius van Dorp uit de bus, met een verdienstelijke score van 4 uit 7. Beste vrouwelijke deelneemsters waren Nathalie Eimers en Marijke Meijering met beiden eveneens 4 uit 7.

de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-1600 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap