Delfts Kroeglopertoernooi

Locaties

Een kaartje met alle speellocaties

De locaties:

duWo Denksportcentrum


 

Het adres van het speellokaal van DSC, dat als start- en eindpunt fungeert is:

Duwo Denksportcentrum
Zusterlaan 114
2611 MP Delft

Hotel De Plataan (website)

 

Hotel de Plataan is een zeer vriendelijk, gastvrij en stijlvol drie-sterren hotel met een zeer eigen karakter dat is gelegen in het historische hart van het centrum van Delft. De markt, musea en andere bezienswaardig­heden zijn allemaal op loopafstand.

Bierlokaal Locus Publicus (website)

 

Locus Publicus is een gezellig en knus café met een ruim en gevarieerd assortiment aan bieren. Als U op zoek bent naar eens een ander biertje, dan bent U bij Locus aan het juiste adres.

’t Proeflokaal (website)

 

Het grootste assortiment speciaal bier van Nederland treft u aan in ons ruime, sfeervolle café. Wij schenken hier maar liefst 300 verschillende bieren uit de fles en 12 van het vat. Blues-rock bands zorgen met hun live muziek regelmatig voor een feestelijke stemming. Informeer gerust aan de bar wanneer er live muziek op de agenda staat.

Café Huug (website)

 

Dit gezellige café vindt u aan de markt aan de Markt tegenover het standbeeld van Hugo Grotius. Huug staat tevens bekend als een van de plekken om live voetbal te kijken; daardoor zijn er met enige regelmaat ook een aantal DSC-ers te vinden.

Café De Oude Jan (website)

 

Café De Oude Jan ligt vlak naast de de Oude Kerk, die in de volksmond ook wel de 'Oude Jan' wordt genoemd. Een oergezellig café dat tot in de late uurtjes geopend is. Het terras op het Brouwplein is een van de favoriete plekken van de stad.

Huszár (website)
Huszár
Huszár

De Huszár ligt aan de Kolk, één van de mooiste stukjes van de Delftse Schie, de plek waar Johannes Vermeer zijn ‘Zicht op Delft’ schilderde. In het prachtige gebouw, dat architectonisch valt onder de nieuwe zakelijkheid, valt naast het prachtige trappenhuis, direct het artistieke en met zorg samengestelde interieur op, dat perfect past bij de industriële ruimte.

Boterhuis (website)

 

Het Stadsboterhuis is een gebouw aan de markt van Delft, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, waar vroeger de echte Delftse boter werd verhandeld. Het is een beschermd rijksmonument. Het herbergt nu een gezellig stadscafé met een uitgebreide lunch- en dinerkaart.

Bierfabriek (website)

 

De Bierfabriek is een bierrestaurant in het hartje centrum van Delft, gevestigd in het bijzondere pand van de voormalige discotheek 'Speakers'. Ze schrijven zelf: "We brouwen ons eigen bier en serveren bourgondische gerechten. Apetrots zijn we op onze signature dish: het op houtskool gegrilde boerderijkippetje".

Café 't Klooster (website)
Café 't Klooster
Café 't Klooster

Vanaf het terras van Het Klooster voor het hoekpand heb je zicht op de nieuwe kerk en de historische straten van het centrum. Het is één van de zonnigste plekken in Delft. Er zijn 20 verschillende bieren van tap en 150 op fles.

Café Doerak (website)

 

In het mooie pand aan de Vrouwjuttenland - waar ‘De Zaag en de Fries’ zat - is biercafé Doerak gevestigd. Met een breed assortiment bier en geweldig terras een absolute aanrader.

Café Restaurant de Gist(website)
Café Restaurant de Gist
Café Restaurant de Gist

De Gist is een borrelcafé waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht kunt. Je kunt hier lekker ontbijten, uitgebreid lunchen en de hele dag heerlijke gerechtjes bestellen om te delen.

Stadscafé BAR/BAAR (website)
Stadscafé BAR/BAAR
Stadscafé BAR/BAAR

De Barbaar is een gezellige ontmoetingsplek in het Prinsenkwartier waar vernieuwing, een frisse blik en innovatie belangrijke begrippen zijn. Je kunt hier heerlijke koffie drinken van eigen koffieblend, genieten van een borrel en smullen van een lokaal en verantwoord ontbijt, lunch en diner. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan kunst, cultuur en techniek. Dit kloppende hart zorgt voor verbinding en laat je genieten in een fijne ambiance.

Groots Café Hanno (website)
Groots Café Hanno
Groots Café Hanno

Reizen is vrienden maken, culturen ontdekken en natuurlijk veel lekker eten. Alles puur, echt en verrassend. Net als HANNO. Van zonsopkomst tot voorbij zonsondergang. Dus kom spontaan aanwaaien voor een prachtig ontbijt of lunch, schuif aan voor een grenzeloos diner of proost met cocktails vol geluk. Waan je voor even in een andere wereld en voel je toch helemaal thuis. Hakuna matata bij HANNO

Café Restaurant Wijnhaven (website)
Café Restaurant Wijnhaven
Café Restaurant Wijnhaven

Café Restaurant de Wijnhaven is een gezellig café midden in het centrum van Delft. Van 's ochtends 11 uur tot 1 of 2 uur 's avonds, 7 dagen per week, kan je hier terecht voor een hapje of drankje.

Cocktailbar John Rabbit (website)
Cocktailbar John Rabbit
Cocktailbar John Rabbit

Next to the old town hall, John Rabbit is where magic happens…
Founded by two Greek friends, it's a relaxing place with great coffee, Greek cuisine and after work cocktails.

Eetcafé De Waag (website)
Eetcafé De Waag
Eetcafé De Waag

In historisch Delft is dit dé plek om met het glas te heffen of onze befaamde cappuccino te drinken. De stoere inrichting en verwijzingen naar het verleden vormen een perfecte achtergrond voor de vele biersoorten die we hier serveren

Restaurant & Bar LEF (website)
Restaurant & Bar LEF
Restaurant & Bar LEF

Buiten op het mooiste terras van Delft kun je genieten van de zon, het uitzicht, de bomen en van de keuze in veel lekkere drankjes en hapjes. Het terras is verkozen tot het beste terras van de stad. Het Doelenplein ligt vlak achter het beroemde "Straatje van Vermeer".

Delfts Brouwhuis (website)
Delfts Brouwhuis
Delfts Brouwhuis

In hartje Delft werd een aantal jaren geleden het Delfts Brouwhuis geopend op een locatie waar in een ver verleden ooit eerder een brouwerij was gevestigd. Het pand herbergt een middeleeuwse kelder uit 1300 die een hoofdrol heeft gekregen in het ontwerp van ESTIDA. De zaak is 6 dagen per week geopend en serveert lunch, borrel, diner en hun eigen gebrouwen wisselende speciaalbieren in samenwerking met Delftse Brouwers.

Filmhuis Lumen (website)

 

Aan het doelenplein ligt Filmhuis Lumen.Dit gezellig filmhuis beidt een programma van korte en lange speelfilms, documentaires en cinematografische rariteiten. Daarnaast kent het een uitstekende bar waar het goed toeven is.

Grand Café De Sjees (website)
Grand Café De Sjees
Grand Café De Sjees

Tegen de achterkant van het authentieke stadhuis van Delft ligt ons terras. Afgeschermd van de wind, met heerlijke dekentjes om in de avonden warm te blijven. Voor ieder hebben wij wat wils. Van speciaalbiertjes tot Gin-tonics.

de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2022 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap