Delftse SchaakSite - Jeugdpagina van de Delftsche SchaakClub

Sebastiaansbrug naast denksportcentrum afgesloten

De Sebastiaansbrug (de brug tussen het centrum van Delft en de TU Delft-wijk, naast het duWo Denksportcentrum) is afgesloten. De brug wordt vervangen door een nieuwe brug, die naar verwachting begin 2020 gereed is.

Dit kan betekenen dat je moet omrijden, zowel met de auto als met de fiets. Kom je met de auto vanaf de A13 naar DSC, dan is de makkelijkste route via de afslag Delft Noord (afslag 8). Rijd vervolgens via de Vrijenbanselaan en Phoenixstraat naar de Zuidwal en vervolgens naar het denksportcentrum aan de Zusterlaan. Parkeren kan dan in de betaalde parkeergarage aan de Zuidwal.

Wil je gratis parkeren dan kan dat enkel in de TU-wijk. Dan neem je de afslag Delft (afslag 9). Locaties staan vermeld op de pagina over parkeren. Let echter altijd goed op de borden; i.v.m. de werkzaamheden kan parkeerbeleid lokaal gewijzig zijn. Vanuit de TU-wijk kan je via de Hambrug, ten westen van de afgesloten Sebastiaansbrug, naar het denksportcentrum lopen.

Voor alle informatie over de omleidingen kun je terecht op www.delft.nl/sebastiaansbrug en https://www.delft.nl/wonen/parkeren-en-v...rug/omleidingen.
Kom je met de bus, kijk dan op 9292.nl of de afsluiting iets betekent voor jouw route of bekijk de informatie bij je vervoerder.

er zijn geen reacties: reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2020 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap