Delftse SchaakSite - eigendom van de Delftsche SchaakClub

training bij de senioren

Trainingen voor jeugdspelers zijn de normaalste zaak van de wereld. De Delftsche SchaakClub organiseert echter ook al jaren trainingen voor seniorschakers. Op een aantal avonden gedurende het seizoen wordt in drie groepen op drie verschillende niveaus training verzorgt.

trainers
De trainingen in de hoogste groep worden verzorgd door Rick Lahaye. Rick heeft zijn IM-titel nog niet binnen, maar speelt al jarenlang ongeveer op dat niveau. Daarnaast heeft hij als ondernemer en trainer van schaken zijn beroep gemaakt. In deze groep krijgen spelers training die in de 3e klasse of hoger van de KNSB-competitie uitkomen.

In de middelste groep worden de trainingen gegeven door Ted Barendse. Onze voorzitter kan bogen op een jarenlange ervaring als (jeugd)trainer en kan de stof dan ook zeer goed overbrengen. In deze groep kunnen de spelers van de hoogste klassen van de onderbond hun kennis uitbreiden.

De laatste groep wordt al jaren door de zeer ervaren Gerard Bilars geleid. De spelers die in de lagere klassen van de onderbond spelen kunnen bij Gerard hun spel verbeteren.

Gerard voor het demonstratiebord
Gerard voor het demonstratiebord

avondindeling
De trainingsavonden duren van kwart over acht tot ongeveer kwart voor elf , met een korte pauze tussen half tien en kwart voor tien. Iedereen wordt verzocht op tijd aanwezig te zijn, omdat laatkomers bij trainingen veel onrust veroorzaken.

Trainingsagenda
De avonden waarop er training wordt gegeven staan vermeld op de agenda.

deelname
DSC-leden kunnen zich uiteraard opgeven voor de trainingen. Maar ook voor niet-leden zijn de trainingsavonden (tegen een kleine vergoeding) te volgen. Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u terecht bij:

Ted Barendse
06-42140566
voorzitter@delftseschaakclub.nl

de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2023 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap