Delftse SchaakSite - eigendom van de Delftsche SchaakClub

Het lidmaatschap van DSC

Als u interesse heeft in onze vereniging, dan kunt u gewoon een paar keer vrijblijvend langskomen op de clubavond. U kunt gewoon meedoen met onze interne competitie, en zo een aantal serieuze partijen spelen. U kunt zich per mail aanmelden bij de wedstrijdleider. Meer informatie vind u hier.

Aanmelden
Als u zich na enkele weken thuis voelt op onze club, dan verwelkomen wij u graag als lid. Lid worden is heel eenvoudig; het inschrijfformulier is bij elk bestuurslid te verkrijgen, of digitaal bij de secretaris. U vindt de contactgegevens van de secretaris onderaan deze pagina.

Contributie
Als u lid wordt, dan bent u jaarlijks contributie verschuldigd. Het basis-bedrag kunt u vinden in de onderstaande lijst. Wordt u halverwege het seizoen lid, dan geldt een pro-rato bedrag, gebaseerd op de bondsafdracht aan de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB). Wilt u meer weten, neem dan contact op met de penningmeester, middels onderstaande contactgegevens.

LidmaatschapKosten 
senioren€125,00vanaf 20 jaar
junioren€100,00tot 20 jaar
studenten€80,00DUO registratie
dubbelleden€70,00afdracht via andere club


Voor dit bedrag bent u voor een seizoen zowel lid bij DSC als bij de nationale bond (KNSB). De betaling van de contributie geschied per automatische incasso.

De contributie wordt in principe eind oktober van uw rekening afgeschreven. Hiervoor krijgt u vooraf een aankondiging per e-mail. Voor nieuwe leden kan de incasso ook later in het seizoen plaatsvinden. Mocht de incasso u niet zo goed uitkomen, of wilt u een betalingsregeling, neem dan contact op met de penningmeester. Dan zoekt deze samen met u naar een geschikte oplossing.

Opzeggen
Het lidmaatschap van DSC loopt zoals vermeld per heel seizoen, dus als u (onverhoopt) wilt opzeggen, dan is dit altijd per 30 juni. Geef uw afmelding dus altijd vóór die datum schriftelijk door aan de secretaris! Doet u dit later, dan kan het zijn dat u de contributie verschuldigd bent. De reden hiervoor is dat wij dan ook al kosten voor u hebben gemaakt, in de vorm van de bondsafdracht. Dit is een significant deel van de bovenstaande bedragen.

Contact
Om u aan te melden of voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
René Poots (secretaris)
Westvest 257
2611BZ Delft
06-123.00.889
secretaris@delftseschaakclub.nl

Voor vragen over de contributie, of over de incasso kunt u terecht bij:
Martin Glimmerveen (penningmeester)
06-126.23.471
penningmeester@delftseschaakclub.nl



de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-7600 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap