Delftse SchaakSite

Samenwerking DSC en Prometheus-NSV

Zoals reeds eerder aangekondigd hebben de besturen van DSC en Prometheus-NSV besloten om beide clubs intensief met elkaar te laten samenwerken. Dat heeft geresulteerd in de volgende afspraken:

  1. Prometheus-NSV, dat een interne tweewekelijkse competitie organiseert van september tot en met december, zal de opzet hiervan veranderen in een "schaakcafe" model, met lage inloopdrempel.
    De start is op 23 september a.s., in totaal 7 avonden. Voor de avonden zie o.a. de kalender van op de website van DSC: www.delftseschaaksite.nl/agenda.
    Allerlei schaakactiviteiten zijn op deze avonden (ook ad-hoc) mogelijk, maar er wordt ook een rapidcompetitie met ladder opgezet, 2 ronden per avond, geen vooraanmelding, ca 30 min p.p.p.p. Winnaar is kampioen van Prometheus.
  2. DSC leden kunnen hieraan meedoen, in feite zijn ze hiermee dit seizoen gastlid van Prometheus NSV. Evenzo kunnen Prometheus NSV leden als gastlid deelnemen aan de interne competitie van DSC op maandagavond. Er zullen wederzijds geen financiele verrekeningen plaatsvinden voor zowel club als deelnemers.
  3. Dit is een experiment, met voorlopig eenmalig karakter. Na afloop van het eerste halfjaar, of indien nodig eerder, zullen beide partijen evalueren en nadenken over verdere samenwerking.

er zijn geen reacties: reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2022 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap