Delftse SchaakSite

Schaakrecords

Soms heb je van die partijen waarvan je denkt: dit is heel bijzonder. Een rokade op zet 30 bijvoorbeeld, of tripple-pion. Van een aantal van dit soort bijzondere partijen zal de Delftse SchaakSite records bij gaan houden.

Dit idee is zeker niet nieuw. SV Promotie heeft sinds enige tijd een soortgelijke lijst, en velen van u weten waarschijnlijk dat Tim Krabbé op zijn site dit soort records bijhoudt.

De records die op deze site bijgehouden zullen worden zijn records van DSC-ers. In aanmerking komen alle serieuze partijen (geen rapid- of snelschaakpartijen) die een DSC-lid gespeeld heeft, en uiteraard op een moment dat hij of zij ook lid was van DSC. Dus partijen in de interne of externe competitie, maar ook tijdens een weekendtoernooi bijvoorbeeld.

De records hebben een eigen plekje op de site gekregen. Ze staan vermeld onder het menu afgeleide zaken onder het kopje schaakrecords.

Kandidaatpartijen kunnen worden gestuurd naar: wedstrijdleider@delftseschaaksite.nl. Ook suggesties voor nieuwe records zijn uiteraard welkom.

er zijn geen reacties: reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2022 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap